Главная » 2009 » Июнь » 7 » Конкурс есе “Майбутнє України, або Quo Vadis, Україно?”
16:08
Конкурс есе “Майбутнє України, або Quo Vadis, Україно?”
В рамках святкування днів Європи ЦГМОВ “Наша справа” оголошує конкурс есе серед учнів 9-11 класів. Мета конкурсу - залучити молодь до осмислення їхньої ролі у творенні майбутнього своєї країни та обговорення європейської тематики.

Тема есе “Майбутнє України, або Quo Vadis, Україно?” Для участі у конкурсі необхідно заповнити анкету з короткою інформацією про себе та написати есе на задану тему. Роботи мають бути автентичні. Будь-яке посилання на інших авторів має бути вказане у зносках.

Плагіат не допускається! Самостійність написання есе, творче та логічне викладення думок буде високо оцінене жюрі. Анкету та есе можна надіслати на e-mail: ese.quovadis@gmail.com, або надіслати на адресу офісу ЦГМОВ “Наша справа”. Адреса та контакти вказані нижче. Взяти участь у конкурсі есе запрошуються всі ативні та охочі творити майбутнє України учні 9-11 класів Волинської області, віком від 14 до 17 років.

Есе приймаються з 25 травня по 21 червня. Роботи відправлені після 21 червня та плагіат розглянуті не будуть. Автори 10 найкращих робіт зможуть взяти участь у тижневому молодіжному обміні з учнями з Польщі та Німеччини, який відбудеться в с. Насутів поблизу міста Люблін в кінці серпня на початку вересня 2009 року.

Контакти: Галина Бас – кординатор міжнародних проектів ЦГМОВ “Наша справа” вул. Ковельська, 4 м. Луцьк, 43000 моб.: 8 050 10 87 156 роб.: 8 (0332) 720713 e-mail: ese.quovadis@gmail.com

Дізнайтеся більше про нашу діяльність на www.euromixbug.org

Просмотров: 1206 | Добавил: modos | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar