Главная » 2009 » Июнь » 7 » Курс інтерактивної мистецько-розважальної програми
16:17
Курс інтерактивної мистецько-розважальної програми
Лабораторія CFC Media Lab приймає заявки на семестр програми TELUS Interactive Art & Entertainment Program (IAEP), що починається восени і передбачає п’ятимісячну післядипломну резиденцію, увага якої зосереджується на створенні винахідливих, інтерактивних, тематичних проектів для канадського чи міжнародного ринку.

Дана програма – це процес співпраці з іншими однодумцями, що дає змогу реалізувати нові ідеї, або вивести вже існуючи в реальне життя.

Програма The TELUS Interactive Art & Entertainment Program (IAEP) є першою в Канаді післядипломною програмою освоєння і виробництва нових медіа, що засновується на переконанні, що контент нових медіа створюється шляхом поєднання широкого спектру творчих навичок і вмінь, знань та таланту. Міжнародна лабораторія CFC Media Lab вже втілила в життя різноманітні проекти від інтерактивних документальних фільмів до бездротових мереж, короткометражних фільмів і тематичних медіа інсталяцій.

До участі в програмі запрошуються митці, зацікавлені в різних галузях, серед яких: візуальне мистецтво, програмування, дизайн, виробництво, режисура, музика, написання текстів і нові медіа. TELUS IAEP також відкрита для іноземних резидентів.

Випускниками програми вже стали представники з Японії, Мексики, Ізраїлю, Пакістану, Індії і США. Випускники лабораторії CFC Media Lab – це лідери майбутньої розважальної індустрії, які вже мають значних доробок у створенні успішних компаній і проектів всесвітнього значення.

Для участі у конкурсі необхідно подати заявку на сторінці cfccreates.com/contest

Останній термін подачі заявок – 19 червня 2009 року.
Контакти
medialab@cfccreates.com
416-445-1446 x 296
http://www.eidosfund.org/catalog...

Просмотров: 1223 | Добавил: modos | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar