Главная » 2012 » Декабрь » 4 » увага! НАРОДНЕ ОПИТУВАННЯ: Чи влаштовує Вас інформація на упаковці товару?
15:00
увага! НАРОДНЕ ОПИТУВАННЯ: Чи влаштовує Вас інформація на упаковці товару?
В Україні гостро стоїть питання щодо етичного маркування, оскільки все більше українського населення переймаються захистом навколишнього середовища і борються за права тварин, зокрема тісно пов’язане з тестуванням на тваринах у сфері косметології.
Просимо Вас, шановні друзі, допомогти нам, зокрема, взявши участь у малесенькому експрес-опитуванні «Чи влаштовує Вас інформація на упаковці товару?" 
До анкети-опитування можна перейти за цим посиланням.
Це допоможе нам у підготовці кампанії, що має на меті впровадження в Україні позначки на товарі, який не був тестований на тваринах/

Законодавча практика про етичне маркування діє в країнах Західної Європи вже декілька років. Так, наприклад, у 1998 році Британським Союзом (BUAV) був затверджений Стандарт етичної косметики. Це визнана в усьому світі схема, яка дає можливість споживачам визначити, яка косметика не була протестована на тваринах. Найетичнішими були визнані компанії, що використовують інгредієнти, які протягом 5 останніх років не були тестовані на тваринах.

Україна наразі робить перші кроки на шляху до вдосконалення законодавчої бази щодо інформування споживачів про умови виготовлення продукції(товару) відповідно до вимог Європейського законодавства.

Тому внесення змін до відповідного законодавства сприятиме не лише вирішенню морально-етичних проблем пов´язаних з жорстокими лабараторними експерементами, але й підвищить конкурентноспроможність вітчизняної продукції на європейському ринку.

Просмотров: 853 | Добавил: MODOS-INFO | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar